Website laten maken Barneveld?

U wilt graag voor uw bedrijf een website laten maken Barneveld. Uw klanten moeten een professionele indruk krijgen van uw bedrijf, en u makkelijk kunnen vinden en benaderen via internet. Tegelijk vraagt u zich af, bij welke webdesigner u een goedkope website kan laten maken. Ik kan voor u een complete website aanbieden tegen een goede prijs wat de concurrent niet kan aanbieden. Interesse? Lees door hoe dit kan.

Een goede én goedkope website laten maken Barneveld bij Luuk van de Scheur

U bent bij mij verzekerd van een modern, responsive en professioneel webdesign. Een op maat gemaakte website of webshop met CMS zodat u zelf uw website kunt onderhouden zonder enige technische kennis! Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en het ontwerp wordt op uw huisstijl toegespitst. Vaak worden maandelijkse kosten gefactureerd, bij mij is het een vast bedrag wat niet meer en niet minder is; dus geen onverwachte kosten achteraf.

Ik maak gebruik van WordPress, een zeer krachtig Content Management Systeem (CMS). Hierdoor is de ontwikkelperiode van uw website vele malen korter dan met andere systemen. Dit betekent dat de ontwikkelkosten van uw website ook lager zullen zijn. Daarnaast maakt het gebruik van WordPress het mogelijk uw website zelf aan te passen en de inhoud te wijzigen. Bij oplevering van uw website geef ik een training hierin. Ik bied u ook de mogelijkheid het onderhoud aan mij uit te besteden middels een onderhoudscontract.

Meer over mij

Contact

Meer weten? Vrijblijvend een offerte opvragen of meer van mijn (meer dan 50) cases zien? Neem contact op!

adres

3772 ZH, Barneveld